?

Log in

rotab

17 mai

17 mai

Previous Entry Share Next Entry
Jeg er ikke så glad i 17 mai. Kjenner at jeg sliter litt med den norske ekstrem-patriotismen. Kall meg kjip, men jeg syns faktisk ikke at dette landet er så fantastisk at det fortjener en hel jævla flaggende folkevandring gjennom hovedstaden.

-Det finnes langt viktigere ting å gå i tog for!

Ikke en gang i USA er de så sjukt nasjonalistiske at de mobiliserer hele folket med flagg og nasjonaldrakter (det har de kanskje ikke i statene, men you catch my drift) og direktesender det hele på riksdekkende TV OG radio hele dagen for å være sikre på at ABSOLUTT ALLE skal få med seg hvilken dag det er og hvor høyt vi elsker landet vårt.

Hvert år blir jeg like satt ut av at mine landsmenn tydeligvis er totalt likegyldige/uvitende/uoppmerksomme på hvor spesiell og egentlig ganske teit denne skikken er, og hvor kvalmt det ser ut med alle de norske flaggene som vaier i takt med de marsjerende, uniformskledde folkene som strener nedover Karl Johan. Hva minner det om?

Syns hele greia er litt creepy, jeg..

Hannah
  • You on the rag biatch?

    I USA er det mange stater hvor Nasjonal garden går i parade med tanks og det hele. Jeg synes nok det kanskje er litt verre.

    Det enenste som er ordentlig ille. Er A) Barna. Som oppfører seg som fulle klumsete voksne. og B) De voksne. Som også oppfører seg som fulle klumsete voksne.

    Jeg var så heldig å dra ut en gang i løpet av dagen til statoil og ellers bare feste hos meg.
    • ja jo.. men selv om det kanskje ikke akkurat kom så godt frem, var egentlig hovedpoenget mitt at det er jævlig teit at det eneste nordmenn gidder å gå i tog for er sitt eget land, som forøvrig er et av de rikeste landene i verden. og ja, jeg var kanskje en smule premenstruell da jeg skrev det! Haha
Powered by LiveJournal.com