?

Log in

No account? Create an account

rotab

Angst!

Angst!

Previous Entry Share Next Entry
I dag er jeg confined i leiligheten til mine foreldre for å passe på min far. Greit nok, det. Man tar jo ansvar for familien etc, etc. Men jævig kjedelig er det nå allikevel.

Er i alle fall ikke helt aleine, da, selv om faren min riktignok ligger og sover for øyeblikket. Når han våkner er han sikkert ti ganger så selskapssyk og utsultet på oppmerksomhet som meg, så det.
Er jo noe å trøste seg med når jeg sitter alene hjemme og holder på å gå i oppløsning fordi jeg ikke har noen å pusle med. Det er kjipt å sove alene og tilbringe de fem første timene av dagen med intet annet selskap enn deg selv og the Voice (frokost TV går nemlig av før du står opp fordi du har sovet lenge etter sein-vakt på jobb, og sånn er det med Radio 1's Frokost Show også), som spiller låter av suicidale, elskovssyke 17-åriger og emo 30-åringer i midtlivskrise som angrer på at de fikk dama si til å ta den aborten for ti år siden, da de fortsatt hadde draget og et håp i helvetet om en dag å faktisk formere seg og oppleve foreldre-lykken.
Ennå kjipere er det å gå ut av døra en gang i året og få astmatisk anfall når du spiser middag, fordi du spiser, og bitene er for store.
Blah!

Jeg har lyst ti å jogge. I går løp jeg, ja, om ikke langt, så i alle fall i jævlig høyt tempo. Det hjelper å løpe. Tror faktisk det hjelper på alt. Når humøret er på topp, blir humøret ennå bedre. Når man er deppa, blir man litt mer perky av alle endorfinene. Hvis stress-nivået holder på å få hodet til å eksplodere, gir den intense aktiviteten kroppen en utblåsning og et anet sted å rette energien enn hjernen.
Men i dag kan jeg jo ikke det. Burde egentlig hente en sykkel jeg har satt nede i bye også. Innbiller meg at en annen nærkis står og drar av dekka i akkurat dette øyeblikket.
Jeg vil denge noen. Og så vil jeg sitte foran peisen, i godstolen, med en kopp ayurvedisk (?) te og en god bok etterpå. Muligens ett par flakser vin etter det igjen. Og Chaka Khan.
Dessverre er ingen av de øvrige tilgjengelige for øyeblikket.

Egentlig burde jeg vel skrive dagbok. Da ville jeg sikkert fått mye mer sjelefred, og i tunge tider kunne jeg sett tilbake på andre tøffe tider som etter hvert bedret seg, eller jeg kunne sittet og ledd av bedre tider og følt meg litt bedre av det. Jævla kjedelig å sitte å skrive dagbok da. Kanskje jeg bare sulle begynne å lese bestefaren min sine i stedet hvis jeg finner ut hvor vi har stæsja dem.

Vurderer sterkt å kidnappe kattunger, hunevalper og små barn så de kan holde meg med selskap når det er stile i huset. Kanskje jeg skulle droppe utdannelsen og åpne egen barnehage. Hvis jeg ikke kan ha barn sjæl, så kan jeg jo låne av andre.

Det står en bolle me cookie dough i kjøleskapet. Det er diet ice cream i fryseren, jeg har nettopp slurpet smothie og snart kommer middagen på døra.

Yasmin
  • Du lærer sikkert mye fett hvis du leser dagboka til bestefaren din. Det høres fett ut. :)

    Blir bedre med skolen vøtt. Sommerferien er alt for lang!

    AD
    • (Anonymous)
      aww, du er så søt! Og du hadde helt rett, det hjalop å begynne på skolen =)
Powered by LiveJournal.com