?

Log in

No account? Create an account

rotab

Jeee-ziz! Jeg har nå gått på blindern i en måned, og allerede kjenner…

Previous Entry Share Next Entry
Hannah
Jeee-ziz! Jeg har nå gått på blindern i en måned, og allerede kjenner jeg eksamensnervene komme snikende. I forrige uke fikk jeg utdelt første mappeeksamensoppgave. Det er tre oppgaver å velge mellom, den ene mer diffus enn den andre. Jeg tror jeg skal velge den som lyder "analyser første sang av "Iliaden" med vekt på de genretypiske elementene" hvis det sier noen noe.. Den er i det minste konkret! Jeg er dessverre stygt redd for at det kan bli uhorvelig kjedelig å skrive fem A4-sider på data om dette, så det er vel best å bare få det overstått.

Noe litt mer hyggelig:

På mandag var jeg på besøk på Granum og spiste lunsj med de gamle klassekameratene mine. Beste folka! Og det gikk opp for meg at jeg savner Granum, men heldigvis er det jo bare å stikke innom å hilse på, siden skolen ligger ti minutter fra der jeg bor for tida. Veldig ålreit. Og i går var jeg på konsert på Club Maiden med Susanne og Yasmin og møtte AD og hans herlige Oda(som er veldig flink til å ta bilder!). Det var veldig gøy, og konserten var fet! (takk for invitasjon, AD) Jeg må passe på å henge mye med Granum-folka, kjenner jeg. De er faen meg best!

Gruer meg til Anna drar til London. Alle må komme på avskjedsfesten på fredag, klokka sju til ett på Welhavens Café!

Hannah
  • Var koselig i går, ja! Kult at du kom!
  • Må ærlig innrømme at jeg hadde regnet med en detaljert skildring av min svette overkropp og hvordan den fikk saftene til trille nedover låret ditt helt til du ikke klarte å tenke på annet enn hvordan det ville vært å smøre meg inn thousand island slikke det av til du dehydrerte.

    Hvor ble den delen av?

Powered by LiveJournal.com