?

Log in

No account? Create an account

rotab

Recent Entries

rotab

View

Navigation

Skipped Back 10

May 16th, 2007

Aaaaaaarrgh!

Share
Det er eksamenstid.
Uææh! Merker at kroppen min er i ferd med å gå inn i krisemodus, hvor alt bare blir galt og rart, og ingen ting går min vei. What the Fuck?! skjedde med fint vær, null stress og pilsing?
Slik ser situasjonen ut nå: dårlig vær, mye stress, stress-pilsing. Stress-drikking fører tiil über-fylla og
pinlig oppførsel. Æsj!

denne helgen ar siste helgen før ferien med lite å gjøre, slappe klær og myke sko. Nå er skoene for små, alt klør og er trangt, og når man har mye å gjøre, blir det til slutt så mye å gjøre at man ikke har tid til å gjøre noe som helst. Jeg føler at trass-alderen er på vei tilbake. Hvorfor ordner ting seg aldri? Det er alltid noe som skjærer seg!

Jeg venter på at noe skal gå galt...

May 8th, 2007

Om å Sove Alene.

Share
Jeg har...Virkelig ingen ting å gjøre! Ligger i senga, foran dataen, og venter på å duppe av. Jeg innser jo at sannsynligheten for å duppe av mens man skriver på laptopen er ganske smal, men det får så være.

I dag så jeg den nye Spiderman-filmen, og det var kjempegøy! Få ting som er like moro som emo-ironisering! (er det et ord?) Mye klein dansing og pinlig sentimentalitet. Du vet noe er galt når du blir litt rørt av en moraliserende, amerikansk film.

Jeg laget mat. Mat er godt; det er gøy å lage mat. Det er nesten bedre enn å spise den etterpå, faktisk. Jeg lurer på om ikke det er det. Herregud; planten min holder på å DØ!

Det er forferdelig å sove alene når man pleier å sove ved siden av noen... jeg vil ha et lifesize kosedyr i senga, helst en fjellgorilla, men da blir det vel ikke så mye mer plass i senga..?

Usj, nå er det snart eksamen... Jeg vil gå i dvale til alt er over!

May 6th, 2007

Fylla har skylda!

Share
Fylla har skylda, men det husker vi ikke noe av... =s

Jeg dør på meg. Her sitter man på kjelleren rundt hjørnet og aner fred og ingen fare, før man plutselig våkner med en stor, tørr, hard brødbit i halsen, en innlysende mangel på klær, og et aldri så lite fravær av hukommelse.
Tuuut! Hodet mitt gjør vondt, det er dårlig vær, og hva faen skjedde med den siste halvtimen jeg var våken dagen før?
Eller var det en halvtime? How to know?? Er det sånn at jeg burde tape fast en båndopptaker eller noe inni håret mitt, sånn at jeg alltid kan følge med på hva som har sjedd dagen derpå? burde jeg gå rundt med en liten blokk å notere på, henge opp gule post-its, tatovere stikkord på kroppen..? (Unnskyld meg, jeg må bare skrive ned hva vi holder på med akkurat nå, Hæ, Hva sa du? Om jeg kunne sette meg oppå..?)

Når denne helgen er omme skal jeg legge meg under dyna og lese Tigerland og Sydlig Hav. Mens hjernen min blør!

Yasmin

May 5th, 2007

Om Fernet Branca

Share
For de av dere som (skammelig nok) ikke vet det, er Fernet Branca et brennevin. Følgende er et utdrag fra Wikipedias artikkel om Fernet:

"Fernet Branca er et bittert brennevin som inneholder i alt 27 urter. Oppskriften er en hemmelighet og ble oppfunnet av Maria Scala i 1845 i Milano som en medisin. Hun tok senere navnet Branca gjennom giftemål og som også ga navnet til brennevinet.

Den blir vanligvis servert som en digestif etter et måltid. Mange turister inntar et lite glass daglig i den tro at den forebygger eller demper Faraos forbannelse.

Drinken er veldig populær i Argentina, og blir ofte feilaktig tatt for å være nasjonaldrinken.

Adolf Hitlers livvakt har fortalt at Hitler drakk et glass med Fernet Branca før han holdt taler."

Som dere sikkert skjønner er Fernet hardcore faenskap, det er svart som dauden og smaker høgg (men på en bisarr måte er det jævlig godt, når man har vendt seg til smaken). Det sies at man ikke er ekte mannfolk før man har tatt en Fernet. Så jeg oppfordrer alle som aldri har prøvd en Fernet-shot til å ta en i mitt navn neste gang dere er på fylla. Ikke bare får det deg umiddelbart i storform, men du blir også mindre fyllesjuk dagen derpå, og dét er slettes ikke til å forkaste.

Fernet i mitt (og Ellens) hjerte!

Hannah

April 24th, 2007

Dårlig vær. Dårlig dag.

Share
Følte jeg måtte skrive noe her, siden det er en stund siden sist. Så dessuten at Hannah nevnte den siste måneden, samt elefantene. Så.

Jeg vil ha en elefant. Og noen hester, og kasnkje noen høner. Sånne som legger egg og later som de ikke er der når de ser at du kommer mot dem. Helst brune.
Og en sau.
Den skal hete Einar.

Det regner. I dag frøs jeg på hendene. Så en veldig kul utstilling. Dro hjem, la meg inntil Nina og sovnet. Lillesøster stakk innom. HUn var virkelig ikke innom særlig lenge.

I går var en bra dag. Det var fint vær. Hannah og jeg hang med Abu. Og så Ellen og Annika. De er fine mennesker.
Elefantene var også fine i går. De snørret på meg i dag. Masse, grønt snørr. Med buser,om jeg ikke tar helt feil.

Jeg vil ha en elefant.

I dag er jeg überslapp og vil bare kose meg inntil varmeovnen. Men det skal jeg ikke. Jeg skal trene.

LØrdag var en bra dag. Søndag var en jævlig bra dag. I dag er forferdelig.

Blah!

Elefanter og øl!

Share
Her er en oppdatering på hva jeg har holdt på med den siste måneden, for de som måtte være interessert:

Jeg har fått en ny venn som heter Ellen. Hun er überfestlig.

Jeg har drukket Fernet Branca.

Jeg har gått til anskaffelse av en lommelerke.

Jeg har vært på fylla både fredag og lørdag hver helg, og gjerne et par ganger i ukedagene også.

Jeg har blitt frastjålet både lommebok OG nettbankdings (fylla har selvsagt skylda).

Jeg har kost med en ekte elefant! Den hadde morsom hud, også lukta den vondt.

Jeg har vært skikkelig sjuk. Men nå er jeg bortimot frisk igjen =)

Jeg har blitt kjent med noen gærne gangsta-samer.

Jeg har blitt venn med en liten, tykk hund som heter Balthazar.

Jeg har møtt en slesk franskmann ved navn Gilberte som ville at jeg og Ellen skulle bli med ham hjem for å spise "fransk frokost".. Han hadde på seg en åpen, sebrastripet vest uten noe under.

..Denne helga skal jeg passe lillebror og slappe av:)

-Hannah

April 11th, 2007

ahh...

Share
Sukk... Det har skjedd så mye i påsken at jeg ikke orker å skrive om det. Og nå, nå skjer det ingen ting.

Skal besøke eksen min i Bergen og dama hans. Som likner på meg. Det blir jo gøy.Hurra.

Jeg hater jula og påsken, og alt godteriet, og bikinisesongen, som sniker seg rundt hjørnet. Og den stadig dårligere løpekondisen fordi man heller vil sitte med en kald pils i hånda enn å løpe rundt og se svett og sporty ut.

Og jeg misliker livet uten mobil. På en måte er det bra, på en annen er det ikke det. Men det er jo mest fordi jeg ikke har sperret den ennå. Det er litt kleint.

Jeg vil klippe meg.

Hvorfor er det aldri noen hjemme?

Æsj, livet er hardt, ass. faen, jeg snakker som samene, jo.

Det er synda, da.

April 7th, 2007

TURTLES!

Share
Nå har den nye turtles-filmen endelig hatt premiere, og jeg gleder meg så jævlig til å se den!! Men ingen vil se den med meg, fordi alle vennene mine er teite og syns turtles er barnslig...:( Si fra hvis DU vil se den med meg, så jeg slipper å gå alene! 90641987 er nr mitt.

Hannah

April 3rd, 2007

Om Hannah

Share
Hannah
I dag kom Hannah hjem da jeg sto opp for å dra på jobb.
Hun hadde det største jævla sugemerket jeg noensinne har sett, så faen meg ut som om noen hadde tatt heftig kveletak på henne!
HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!


..resten får hun fortelle selv ;)

April 2nd, 2007

Ooh, nå er våren her! Hurrra! Utepils og grilling i parken og sprade rundt halvnaken overalt hvor man har muligheten, hi, hi! :)

Det er bare bull at jeg er så glaad Hver Julekveld, for det er Nå, folkens, at jeg er virkelig glad! Når våren kommer og det er gåsunger og krokuser og bittesmå blader på trærne og asfalten er tørr og himmelen er blå hver dag og man kan jogger rundt Østensjøvannet, host, kremt, errhmf...
Og så er alle vår yre, og det er helt fantastisk, men allikevel, så tror jeg folk har seg mer på vinteren, for alle jeg kjenner er født i August og September..? Er det Pulenissen, eller?

Og nå skal jeg rydde litt, og så trene, og så skal jeg grille, og kanskje bli bruuun! Hurra, hurra, hurra! Og våken og frisk og rask og opplagt er ejg også, stooooort smil :D

WEeeeeeeeEe! :D :D :D :D
Powered by LiveJournal.com